Analytics

Bu Blogda Ara

1 Kasım 2012 Perşembe

2013 Seat Toledo yeniden yollara çıkıyor!


 Pazara sunulduğu tarihten bu yana gördüğü ilgi ve elde ettiği satış başarısıyla, SEAT’ın efsane modelleri arasında yer alan Toledo, tamamen yenilenmiş haliyle İstanbul Autoshow’da yerini alıyor. Sınıfının en sportif sedanı olan yeni Toledo, coupé bir otomobil şıklığını, station wagon’un çok yönlülüğüyle birleştiriyor. İlk planda ikisi benzinli; 1.2 lt ve 1.4 lt TSI ve biri de dizel; 1.6 lt TDI motor seçenekleriyle pazara sunulacak yeni Toledo, parasının karşılığını en mükemmel şekilde almak isteyen otomobil tutkunları için bulunmaz bir seçenek.

 
SEAT, efsane modellerinden birinin; Toledo’nun tamamen yenilenmiş halini pazara sunuyor.

Daha önceki nesillerinin sağladığı popülerlik ve gördüğü ilgiyle başarısını kanıtlayan Toledo, yeni nesliyle SEAT’ın modern tasarımı içerisindeki dinamizmi ve şıklığı, yüksek düzeyde verimli motor teknolojisiyle ve olağanüstü pratiklik, mükemmel işçilikle birleştiriyor.

Çekici tasarım özellikleri ve pratiklik özellikleriyle büyük ilgili gören Toledo’nun ilk iki neslinden 860 bin adetten fazla üreten SEAT, modelin yeni nesliyle bu formülü kullanmaya devam ediyor. Geniş alan, yüksek derecede esneklik, olağanüstü verimlilik ve satın alma ve kullanma sırasındaki avantajlı maliyetiyle yeni Toledo, şık tasarım ve dinamik sürüş keyfinden mahrum kalmadan, pratik, birinci sınıf ve tüm aile için ekonomik bir otomobil arayan müşterilere hitap ediyor.
 
Son derece cazip fiyatlarda, yüksek kalite standardı
SEAT markasının kimliğinin klasik özelliklerine ve yüksek kalite standartlarına, cazip fiyatlarla sahip olmaya imkan tanıyan yeni Toledo, sıradışı tasarımıyla hayranlık uyandıran pratikliği, dinamik sürüş keyfi ile mükemmel verimliliği birleştiriyor.

Bütünüyle yeni Toledo, Kasım ayı ortasında ilk olarak İspanya ve Portekiz’de, 2013 yılı içerisinde Avrupa’nın geri kalan ülkelerinde satışa sunulacak. Yeni Toledo, İspanya, Almanya ve Meksika’yla birlikte Toledo’nun en önemli pazarlarından biri olarak kabul edilen Türkiye’de 2013 Şubat ayında  satışa sunulacak.
 
Hayranlık uyandıran pratiklikle birlikte çekici görünüm
4,48 metre uzunluğuyla yeni Toledo, 2004 yılında pazara sunulan önceki neslinden dört santimetre daha uzun. Geleneksel bagaj kapağıyla donatılan Toledo II’nin aksine model serisinin en yeni versiyonu, büyük, geniş açılan bir arka kapak ile sunuluyor. 2602 milimetrelik nispeten uzun dingil mesafesi (Toledo II’den 80 milimetre daha uzun), ferah alan duygusu ve tüm yolcular için bol miktarda bacak mesafesi temin ediyor. 
 
Ekstra rafine özellikli net tasarım
Zamanın ötesinde bir kişiliğe sahip Yeni Toledo, klasik modern çizgileri, mütevazı sportif karakter ve yüksek düzeyde gündelik pratik kullanım özelliğiyle birleştiriyor.
Yeni SEAT Toledo, net ve kusursuz şekilde tanımlanmış yüzeyleri, hatları ve kenarlarıyla güçlü ve sağlam bir duruşa sahip. Geniş ve açılı farlar, Marka’nın mevcut tasarım DNA’sının bir özelliği. Trapezoid, son derece ince ızgara, alçak hava menfezi ve yatay arka far gruplarıyla birlikte otomobile ilave bir görsel genişlik getiriyor.
Tasarımcılar tavan hattında ayrıca bir geliştirme uygulamış; tavan çizgisi, arka yan kısımdan yumuşak bir şekilde yükselen geniş C sütununa doğru zarif bir kemer içerisinde devam ediyor. Alçak konumlu arka cam, çok yönlülüğü ve işlevselliği hiçbir şekilde olumsuz etkilemeden yeni SEAT’a kesin bir coupé görünümü kazandırıyor.
 
En yeni motorlar, muhteşem verimlilik
Bütünüyle yeni bir model olarak Toledo, Volkswagen grubunun en yeni motorlarını kullanıyor. Bu motorların zirvesinde, yüksek düzeyde verimli 1.2 lt ve 1.4 lt hacimli buji ateşlemeli TSI motorlar ile 1.6 lt common rail TDI ünite yer alıyor. 7 ileri DSG şanzıman, en güçlü benzinli versiyonlarla birlikte sunuluyor. Benzinli motorlar, 75 hp ve 122 hp güç üretiyor. 2013 yılında SEAT, Toledo ailesine bir dizel serisi daha; 90 hp’lik TDI versiyonu dahil etmeyi planlıyor.
 
Standart olarak sunulan muhteşem donanım
Bütün SEAT Toledo’lar için geçerli olan standart güvenlik paketi, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ön yan hava yastıkları ve baş/göğüs hava yastıklarını içeriyor. Baz model ayrıca merkezî kilit, önde elektrikli camlar ile iki parçalı katlanır arka sırt dayamayı da kapsıyor. Daha kapsamlı donatılmış Reference ve Style versiyonları, konfor ve tasarım itibarıyla ilave ekstra özellikler içeriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder