Analytics

Bu Blogda Ara

11 Eylül 2012 Salı

Ford Tourneo Courier ile Fiat Fiorino'ya rakip oluyor!



Ford'un yeni ticari  modeli Tourneo Courier, Connect'den daha kompakt bir yapıda. Fiat Fiorino, Citroen Nemo ve Peugeot Bipper'ın oluşturduğu MiniCargo projesine rakip olarak geliştirilen Tourneo Courier çok iddialı. Görünüşe göre bu araçlardan daha büyük olan Tourneo Courier, Ford'un ticari araçlardaki sağlamlık imajını arkasına alarak bu modellerden daha tercih edilebilir bir seçenek olabilir. Tasarımı ile oldukça çekici görünen yeni model  Gölcük'teki Ford Fabrikasında üretilecek.

Ford global B platformu üzerine inşa edilen araçta kullanılacak motorun 1.6 TDCI olacağını düşünüyorum. Ford'un yeni nesil ticari araçlarında sunduğu iç mekan kalitesi bu araçta da kendisine yer bulursa kimse binek kullanım için Fiat Fiorino almaz gibime geliyor. Yeni duyumlar geldiğinde paylaşmaya devam edeceğim.





7 yorum:

  1. Çok merak ediyorum bu aracı. Tam da Doblo almak üzereyken bunu gördüm. Dobonun biraz büyük olması düşündürüyodu ama bu tam istediğim boyutlarda gibi.

    YanıtlaSil
  2. Ben Sabırsızlıkla Bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence güzel bir araba olmuş fordun yenileme çalışmaları başarıyla devam ediyor gibi

      Sil
  3. SONUÇTA OTOMOBİL KONFORU OLSADA O BİR KAMYONET

    YanıtlaSil
  4. RENAULT JOY 1.2 BENZİNLİ SÜMBÜLÜ 2013 MODEL 2014 ÇIKŞLI ŞUBAT AYINDA 30.800TL YE ALDIM KAZIKMI YEDİK YOKSA AVANTAJLIMI ALDIK ARKADASLAR

    YanıtlaSil
  5. Connect kadar sağlam olursa iyi satacak bir araç olur.

    YanıtlaSil
  6. 10 numara olmuş; ağabeyi Connect gibi çok satacağı kesin. Tebrikler Ford, tebrikler Otosan.

    YanıtlaSil